capel St Mary
capel St Mary
capel St Mary
capel St Mary
capel St Mary

UPPER LAYHAM, SUFFOLK 

 
This Semi detached village address was a traditional 2 reception room layout with a small kitchen. 
Our client wished to capitalise on the large garden space to the rear and side and extend the address to enable more family and entertaining space. 
 
This was achieved through the addition of a large single storey vaulted rear extension, which was home to the new kitchen and living space featuring accordion, and french doors to the new rear elevation. 
CLIENT: 
Mr & Mrs Bates 
 
CONTRACTOR: 
JDL Construction Essex 
 
LOCATION:  
Layham, Suffolk 
 
PHOTOGRAPHY:  
A1 online 
 
COMPLETION: 
July 2023 
 
ENGINEER: 
N/A 
Website design by itseeze
Our site uses cookies. For more information, see our cookie policy. Accept cookies and close
Reject cookies Manage settings