Elmsett back view
Elmsett back view 2
Elmsett front
Elmsett front view 2
Elmsett front view 3

ELMSETT, SUFFOLK 

The Property owners of this large detached address in Rural Suffolk, gave a brief that would have a requirement of a significant ground floor side addition, together with a two storey extension to this house. 
 
Consideration was given to the provision of creating the additional space, whilst achieving an alternative appearance from the main property, large elements of glazing to the south and south easterly aspects of the extension were made to allow for the provision of natural light, and a link to the external areas of the garden. 
 
The use of a natural Slate to the new roof, together with a horizontal cladding to the ground floor elevations enabled the differentiation of the new space whilst complementing the host dwelling. 
CLIENT: 
Mr & Mrs Lando 
 
CONTRACTOR: 
Not Supplied 
 
LOCATION:  
Elmsett, Suffolk 
 
PHOTOGRAPHY:  
SFS Surveying 
 
COMPLETION: 
N/A 
Website design by itseeze
Our site uses cookies. For more information, see our cookie policy. Accept cookies and close
Reject cookies Manage settings