Enfield middlesex
door track
Enfield internal view
Enfield internal view out

ENFIELD LOCK, MIDDLESEX 

This property, which forms part of a boutique development of 9 homes, close to Enfield Lock, Middlesex, wished to extend to the rear of the address with a high light level concept. 
 
The rear of the house and adjoining garden was sculpted to form open plan living space to the garden patio with a level threshold, engagement between interior and exterior space was facilitated by ID Systems unique individual folding/stacking glazed screens. 
 
The design includes a clear beam span of 11m across the entire rear elevation of the property, this design involved a complete removal of the rear wall and partial adaption of internal garage, with a new kitchen incorporating a free flowing family dining and lounge area. 
CLIENT: 
Mr & Mrs Benson 
 
CONTRACTOR: 
JDL Construction, Essex 
 
LOCATION:  
Enfield, Middlesex 
 
ENGINEER: 
RCA Structural Engineers 
 
PHOTOGRAPHY:  
A1 Online 
 
COMPLETION: 
October 2018 
Website design by itseeze
Our site uses cookies. For more information, see our cookie policy. Accept cookies and close
Reject cookies Manage settings